Kiitokset juhlakiertueen tapahtumaamme osallistuneille!

Vietimme Kalevalan, Kantelettaren ja Kalevalaisten naisten juhlavuoden juhlaa Tampereella 15.9.2015. Näsilinnan upeat salit tarjosivat arvoisensa puitteet juhlallemme. Näimme kauniin muotinäytöksen, jossa mallit esittelivät Helmattaria sekä uusimpia kalevalakoruja. Iloisen tapahtuman tunnelman kruunasivat musiikkiteatteri-duo Puhdin sekä kalevalaisen runonlaulun taitajan Meri Tiitolan upeat esitykset. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille ja tapahtumamme mahdollistaneille!

Tässä vielä muutamia tunnelmapaloja juhlastamme:
(kuvia klikkaamalla saat ne suuremmiksi)

KNL juhlat esiintyjät

Yleisö pääsi nauttimaan Meri Tiitolan ja Puhdin esityksistä. Kalevala koru-muotinäytöksen mallit Eila Roine ja Sirkku Peltola odottavat kuumeisesti lavalle pääsyä. 

KNL mallit

Näimme jo entuudestaan tuttuja koruja, mutta pääsimme tutustumaan myös uutuuksiin. 

KNL juhlat mallit 2

Vaatturimestari ja Helmattaren suunnitellut Riitta Hyrkkänen (oik.) ja Kalevala Korusta Mari Kotka juonsivat muotinäytöksen. 

KNL juhlat 3

Tampereen Kalevalaisten Naisten puheenjohtaja Hanna Rantanen (vas.) sekä Kalevalaisten Naisten liiton toiminnanjohtaja Sirpa Huttunen toivottivat vieraat tervetulleiksi. 

Knl juhlat 4

Milavidan salit tarjosivat upeat puitteet juhallemme ja ruoka oli myös makoisaa! Ja tottakai ohjelmassa olivat myös perinteiset arpajaiset notkuvine voittopöytineen.

Kuvat: Sara Reijonen